20. kolo
10.01.2016 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Lille OSC - OGC Nice 1:1

Lille a Nice si body rozdělily, což pro Les Aiglons znamená, že jim po dvaceti odehraných kolech bude patřit čtvrté místo v tabulce, jelikož mají lepší skóre než Caen.

První gól se zrodil už v 10. minutě. Yassine Benzia centroval do vápna, kde číhali Junior Tallo a Éric Bauthéac. Jenže ani jeden z nich balon nezasáhl. To dostatečně zmátlo Yoana Cardinaleho v brance, tudíž jediné, na co se v uvedený moment zmohl, bylo vylovit míč ze své sítě - 1:0. Ve 22. minutě mohl ten samý fotbalista vstřelit svou šestou branku v posledních devíti utkáních.

Djibril Sidibé centroval, Benzia se položil do voleje, ale jeho vlastní spoluhráč Tallo se bohužel prezentoval jako nejlepší obránce Nice. Dorážka Mounira Obbadiho potom mířila daleko pryč. Ve 35. minutě se poprvé připomněl Hatem Ben Arfa. Osmou přesnou trefu mu ale uzmul včasným zásahem obránce Adama Soumaoro.

Těsně před závěrem prvního poločasu se však hosté dočkali. Niklas Hult se zmocnil balonu a poslal jej směr Vincent Enyeama. Sébastien Corchia se snažil srazit letící kulatý předmět do bezpečí. Mimo dosah svého brankáře jej sice dostal, ale naneštěstí pro něj, mezi tři tyče zapadnul stejně - 1:1. První pětačtyřicetiminutovka tedy skončila tak, jako celý zápas.

To ale neznamená, že by se ve druhé půli na trávníku vůbec nic nedělo. Třeba v 63. minutě se k přímému kopu postavil Éric Bauthéac. Zahrál ho velmi dobře, ale centimetry k tomu, aby se od břevna odrazil za čáru, přeci jen chyběly. Napravit drobné zaváhání mohl už za čtyři minuty, nicméně svojí slabší pravou nohou poslal balon mimo.

V 73. minutě se Hult proměnil v nahrávače. Vybral si čerstvě vystřídavšího Francka Honorata a už už to vypadalo, že jeho pokus vymete horní roh brány. Jenže najednou, kde se vzal, tu se vzal, přiskočil Vincent Enyeama a zkazil hostům radost. O poslední vzruch se postaral Rony Lopes, avšak jeho pozdravu scházela jakákoliv razance.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele