18. kolo
12.12.2015 20:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Lille OSC - FC Lorient 3:0

Lille pod novým koučem znovu vyhrálo a nadále stoupá tabulkou. I Lorient zůstane navzdory prohře v její horní polovině.

První střelu zápasu si na konto připsal po přihrávce Sidibého kolega Sofiane Boufal, jenže v dobré pozici mířil vedle. Ve 28. minutě se však do centru Florenta Balmonta parádně opřel hlavou Eric Bauthéac, tudíž Benjamin Lecomte neměl příležitost zasáhnout - 1:0. Domácí výborně bránili, díky čemuž se hosté dostávali spíše k pokusům z větších vzdáleností. O ty dvě nejvýživnější se postaral Raphaël Guerreiro.

Druhá trefa přišla na pořad večera v 56. minutě. Lecomte si optimálně neporadil s centrem Benziy, takže Bauthéac mohl pohodlně přidat svou druhou branku v zápase - 2:0. O deset minut později se po rohu dostal k razantní hlavičce Renato Civelli, nicméně gólman Lorientu skvělým zásahem alespoň částečně odčinil své předchozí zaváhání.

Ve zbytku tohoto duelu však přeci jen ještě jednou inkasoval. To když si v 84. minutě vyměnil Sidibé balon s Boufalem - 3:0. LOSC se tedy vyšplhalo na jedenácté místo a příště se utká s Toulouse. Lorient, jehož elitní střelec Benjamin Moukandjo se tentokrát k ničemu nedostal, je prozatím osmý a v závěrečném podzimním duelu přivítá doma na Stade du Moustoir celek z Nantes.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele