23. kolo
31.01.2016 17:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Stade Rennes 4:0

Cheick Diabaté se znovu stal hrdinou Bordeaux. Ačkoliv tentokrát se do gólové listiny při jasné výhře 4:0 nad Rennes zapsali i další dva jeho spoluhráči.

V brance domácího celku znovu zaskočil za zraněného Cédrika Carrassa Jerome Prior a musel se činit poté, co Juan Quintero přihrál Paul-Georgesovi N’Tepovi. První gól padnul těsně před vypršením první půlhodinky. Po centru Adama Ounase se o něj postaral Cheick Diabaté - 1:0. Do poločasu mohl další přidat Cédric Yambéré, ale Costil tentokrát svůj tým podržel.

Po změně stran propásl dobrou příležitost Benjamin André a znovu se potvrdilo, že když nedáš, tak dostaneš. Obrana Rennes si neporadila s centrem Diega Rolana, který tudíž doputoval až k Diabatému a ten se nemýlil - 2:0. O snížení se z dálky pokoušel Quintero, ale Prior byl pozorný. Les Rouges et Noirs pak zase inkasovali.

André Biyogo Poko přihrál Ounasovi, jehož pokus sice Costil vyrazil, ale ke své škodě jenom k Rolánovi, jenž half-volejem zvýšil na 3:0. Pod další možnosti se podepsali Thomas Touré a Diego Contento, nicméně první jmenovaný se dočkal až v nastaveném čase, když využil Mexerova zaváhání a střelou do pravého dolního rohu uzavřel skóre utkání na 4:0.

Girondins Bordeaux má tedy nyní na kontě 33 bodů a po třiadvaceti kolech bude nejhůře osmé. Příště tým Jaroslava Plašila, jenž proti Rennes odehrál 73 minut, zajíždí do Lyonu, který o tomto víkendu nestačil na Bastii. Rennes zůstává o bod před celkem ze Stade Nouveau de Bordeaux a v týdnu v rámci vloženého kola doma přivítá ASSE.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele