30. kolo
12.03.2016 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

GFCO Ajaccio - SM Caen 1:0

Po deseti kolech strádání se Gazélecu konečně podařilo zvítězit a i nadále si tak drží sedmibodový odstup od předposledního Toulouse. I když se Caen mohlo již spolehnout na služby svého nejlepšího střelce Andyho Delorta, na Korsice žádnou branku nevstřelilo. O jediný zásah střetnutí se postaral Khalid Boutaïb.

Hosté si proti svému soupeři rozhodně věřili, v posledních několika zápasech vykazovali slušné výsledky. Poprvé do vedení se mohli dostat v 11. minutě oni. Yahiův centr dokázal Rodelin hlavou sklepnout pro Delorta, který zamířil na gólmana Mauryho svou levačkou, ten však předvedl jistý zákrok.

Ze standardky mohlo udeřit ještě jednou. Tentokráte Féret hledal stopera Da Silvu, a ačkoli mu nechybělo málo, hlavou nakonec nedokázal zamířit do sítě. Až na sklonku hodiny hry výrazněji zahrozil také GFCO. Filippi se zbavil dvou svých strážců, hezky uvolnil Martineze, ovšem jeho pokus taktéž nebyl přesný.

Hostující brankář Vercoutre přežil ještě jednu hodně ošemetnou situaci. Larbi napřáhl zpoza vápna a svou střelou rozezvonil břevno, míč se ještě odrazil k nohám Boutaïba, avšak ani jeho dorážka se neujala. Dvacet minut před koncem se korsickému forvardovi nakonec přece podařilo skórovat, to když jeho hlavička nakonec šťastně zapadla do šibenice.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

2,,,,0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele