28. kolo
09.03.2016 18:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

GFCO Ajaccio - Olympique Marseille 1:1

Marseille už počtvrté v řadě jen remizovala a ani nyní se nedokázala prokousat do horní poloviny tabulky. I když se jedenáct minut před koncem ujala proti Gazélecu vedení díky Rémymu Cabellovi, Mohamed Larbi dokázal za pět minut odpovědět a určil konečnou remízu 1:1. Korsický celek tak získal cenný bod do boje o záchranu.

Do první větší šance utkání se dostal domácí kapitán Filippi, a to ve 13. minutě, jenže svou hlavičku neusměrnil přesně a střela skončila vedle Mandandovy branky. Na druhé straně se po slušné individuální akci dostal k zakončení N'Koudou, nicméně svým pokusem jen tak otestoval připravenost gólmana Mauryho.

Ve 21. minutě si N'Koudou zopakoval souboj s Maurym a opět neuspěl, neboť korsický muž v rukavicích proti jeho ráně z vápna včas a dobře zasáhl. Ve 25. minutě se hladový marseillský křídelník snažil úspěšně dokončit akci Cabelly, ovšem Maury se mu včas vrhl pod nohy a míč dostal do bezpečí.

Pět minut před přestávkou se mohl GFCO opravdu reálně ujmout vedení, to když Tshibumbu vrátil míč dozadu na Larbiho, ten zakončoval z první, avšak Mandanda reflexivně parádně zareagoval. Hostující brankář si zkraje druhého dějství musel poradit ještě jednou, Zoua na něj každopádně ve vyložené pozici nevyzrál.

Gazélec byl směrem dopředu i nadále o něco nebezpečnějším celkem, v 73. minutě Larbi hezky uvolnil důrazného Boutaïba, který byl na hřišti po svém střídání sotva pár desítek vteřin a jenž během téhle akce mířil k tyči, jenže noha Mandandy byla v tu chvíli jednoduše proti. OM se trochu šťastně dočkal branky v 79. minutě.

Batshauyi se propracoval k odraženému balónu a navázal na sebe několik protihráčů, ve správnou chvilku ho pak přistrčil na úplně volného Cabellu, který si položil Mauryho a pak v pohodě zacílil. V 84. minutě se domácí dočkali zaslouženého vyrovnání, to když ze standardky udeřil Larbi.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Gedofrey

1:1

Reagovat
Gedofrey

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele