19. kolo
20.12.2015 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

GFCO Ajaccio - Olympique Lyon 2:1

V zápase Ajaccia s Lyonem skutečně došlo na překvapení. To znamená, že svěřenci Huberta Fourniera připisují sedmou porážku z devatenácti zápasů. A vypadá to, že osud osmačtyřicetiletého kouče byl zpečetěn.

Gazélec si udržoval převahu už od úvodu utkání. Jako první vyzkoušel pozornosti Anthonyho Lopese domácí záložník David Ducourtioux. Chvíli poté se z rohového kopu prosadil hlavou Jérome Le Moigne, nicméně gól nemohl být uznán, protože těsně předtím došlo k faulu. Lyonu chyběli Valbuena, Lacazette nebo třeba Umtiti, tudíž o útok se museli starat jiní.

Třeba Jordan Ferri, který ještě během první půlhodinky mířil vedle. V minutě dvaatřicáté přihrál Le Moigne Larbimu, jehož přízemní střela prošla za Lopese - 1:0. Ještě před koncem úvodního dějství se k šanci propracoval John Tshibumbu, ale brankář Lyonu byl tentokrát pozorný. Ve druhé půli jeho spoluhráči ne a ne něco kloudného vymyslet. Ačkoliv je pravda, že Corentin Tolisso málem poslal svůj centr za záda Clémenta Mauryho. Nikoliv ovšem záměrně.

V 67. minutě se do vápna protlačit Larbi a levačkou po zemi trefil přesně do vzdálenějšího rohu branky - 2:0. Šlo o jeho šestou branku v sezoně, což rozhodně není marná vizitka. Les Gones se dočkali už jenom snížení. Rachid Ghezzal v 72 minutě centroval od levé hrany pokutového území a Clément Greniér se zblízka prosadil hlavou - 2:1. Více branek už však na Stade Ange-Casanova opravdu k vidění nebylo.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele