18. kolo
12.12.2015 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - Toulouse FC 1:1

Nantes muselo doma v závěru dorovnávat vedení Toulouse. Dělba bodů nakonec ponechává oba celky ve druhé polovině tabulky, přičemž o poznání zklamanější budou nepochybně hosté, kteří zůstávají na sestupové pozici.

Na Stade de la Beaujoire to byla v prvním poločase vskutku nuda. O jediný pokus, který směřoval mezi tři tyče, se už ve 4. minutě postaral pozdější hrdina Emiliano Sala. Téfécé nevystřelilo vůbec! Poprvé se to svěřencům Dominiqua Arribagého podařilo až osm minut po změně stran a hned z toho byl gól.

Hráči Les Canaris se neustále zlobili, že rozhodčí El Hadj nepotrestal Spajićovu ruku ve vápně, když v tom si dlouhý balon převzal Alexandar Pešić, odstavil obránce Duboise a z ostrého úhlu překonal Rémyho Rioua - 0:1. Následně se proti Oscaru Trejovi musel činil domácí gólman a jeho šestnáctiletý (!) protějšek Alban Lafont měl kliku, když za ním po Audelově hlavičce zazvonila tyč.

Jednička Nantes se pak skvěle vyznamenala i proti Wissamu Ben Yedderovi, který si tak bude muset na padesátou trefu v Ligue 1 ještě počkat. V 86. minutě se zraněními decimovaná družina Michela Der Zakariana přeci jen dočkala. Audel centroval a Sala hlavou trefil přesně - 1:1. V nastaveném čase byl za faul na Thomase Henryho vyloučen Issa Diop. Následně se ještě do vyložené příležitosti dostal Audel, leč dokázal ji trestuhodně zazdít.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele