34. kolo
17.04.2016 14:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

FC Nantes - Montpellier HSC 0:2

Montpellier udělal díky výhře nad Nantes další důležitý krok k záchraně. Les Canaris naopak v podstatě ztratili i teoretickou šanci dostat se do evropských pohárů.

První velkou příležitost si domácí vytvořili už ve 12. minutě. Ryad Boudebouz centroval do vápna, kde se na zadní tyči ocitnul osamocený Daniel Congré, nicméně předvedl, že k jeho úkolům na hřišti patří všechno možné, jenom ne střílení branek. O deset minut později už to bylo pro družinu Frédérika Hantze veselejší.

Rodrigue Ninga se dostal za Lea Duboise, předložil balon Bryanu Dabovi, a i když Maxime Dupé dělal, co mohl, balonu v cestě do sítě nezabránil - 0:1. Na začátku druhého poločasu se už už dostával do zajímavé pozice Alejandro Bedoya, nicméně obránce Hilton byl přesně tam, kde měl v daný moment být.

Po hodině hry mohl vyrovnat Dubois a odčinit tak své zaváhání, které vedlo ke gólu, jenže jeho střele nakonec chyběly centimetry k tomu, aby zapadla přesně k tyči. Následně číhal na správném místě Adrien Thomasson, avšak míč byl příliš velký neposeda, takže z nadějně vyhlížející situace ve finále nic nebylo.

V 71. minutě vešlo po rozehrání rohového kopu ve vápně Nantes k drobnému nedorozumění, které však všemi deseti přivítal Ellyes Skhiri a zvýšil na 2:0 z pohledu MHSC. V závěru mohl ještě výsledku dodat drobnou korekci Emiliano Sala. Ani jeho pokus se ale mezi tři tyče nevešel. FC Nantes má kvůli této dvanácté prohře negativní bilanci.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele