20. kolo
10.01.2016 14:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Nantes - AS Saint-Étienne 2:1

FC Nantes porazilo ASSE a poprvé od začátku listopadu dokonce vstřelilo v zápase Ligue 1 dvě branky. Hosté naopak připisují po dvaceti utkáních už devátou prohru. Tolik jich nenasbíralo ani za celou minulou sezonu!

Přitom zápas začal mnohem lépe pro Les Verts. Po deseti minutách hry totiž ve vlastním vápně fauloval brankář Rémy Riou pronikajícího Romaina Hamoumu a rozhodčí Lannoy musel naříditi penaltu. S ní si poradil Nolan Roux, ačkoliv domácí jednička vystihla směr jeho střely - 0:1. Pro Rouxe, letní posilu z Lille, to byla teprve třetí přesná trefa v probíhajícím ročníku.

Saint-Étienne si vypracovávalo i další příležitosti, leč svému spoluhráči mezi třemi tyčemi výrazně pomohly Oswaldo Vizcarrondo a Guillaume Gillet. Díky tomu mohlo ve 29. minutě dojít ke srovnání skóre. Centr Adriena Thomassona nejprve nasměroval Johan Audel hlavou do tyče, nicméně od ní se balon odrazil k Adryanovi, který následně poskytnul kolegovi ideální šanci na nápravu. A Audel jí nepohrdnul - 1:1.

ASSE na soupeřových hřištích v posledních zápasech hodně tápalo. A na této nelichotivé statistice se nic nezmění ani po střetu s Les Canaris. Ten totiž rozhodnul v 77. minutě přesnou ranou Kolbeinn Sigthórsson poté, co nepřesvědčivě uklidil balon do bezpečí Florentin Pogba. Zelení budou tedy napravovat za týden v derby proti Lyonu, zatímco na Kanárky čeká Guingamp.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele