30. kolo
13.03.2016 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - Angers SCO 2:0

Nantes se dokázalo rychle oklepat z porážky v bretaňském derby a následné remíze v Bastii a opět bere tři body. Tentokrát to odskákalo Angers, které si z Beaujoire odváží prohru 0:2 a nadále se propadá tabulkou. Domácí šanci na poháry udržel při životě Emiliano Sala, autor obou branek..

Argentinský forvard si nicméně ostré náboje schovával až na druhou půli. V té první to byla ze strany Les Canaris spíše neproduktivní, platonická dominance. Hosté naplno potvrdili, že jejich forma je skutečně mizerná, a přestože se jim vrátil kapitán Cheikh N'Doye, nedokázali za celý zápas vyprodukovat jedinou střelu na bránu; na druhé straně Nantes, které si užívá nejlepší domácí formu za 11 let, dlouho ne a ne najít skulinku v hostující defenzivě.

První šanci si připsal Kolbeinn Sigthórsson, jehož přímý kop musel vykrýt gólman Alexandre Letellier; ten následně zachránil i před Adryanovou střelou a Bedoyovým volejem. První půle skončila v okamžiku, kdy Letellier vyrazil další Adryanův přímák nad břevno.

Domácí publikum tak netrpělivě čekalo na gól, který nakonec přišel krátce po změně stran. Aktivní Adryan sice musel kvůli zranění střídat, jeho náhradník Adrien Thomasson se však vytáhl - sám uprostřed pole vybojoval míč a rozehrál jej na Salu, jehož technická rána zapadla za Letellierova záda. Dvacet minut před koncem pak ex-bordeauxský šutér definitivně rozhodl díky přízemní ráně po Tourého pasu.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0 1

Reagovat
Marv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele