2. kolo
16.08.2015 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Lorient - SC Bastia 1:1

Benjamin Moukandjo proměnil pokutový kop v první minutě nastavení druhého poločasu a zařídil Lorientu alespoň bod ze střetnutí proti Bastii. Hosté si po minulé výhře nad Rennes brousili zuby opět na vítězství, ovšem o těsný náskok, který zařídil už ve 4. minutě Floyd Ayité, v závěru nakonec přišli.

Byla to celkem hloupá situace, po které Korsičané ztratili naději na zisk plného počtu bodů. Bouanga se v šestnáctce snažil protlačit k míči, do cesty se mu ale postavil vracející se Squillaci, přes nějž domácí náhradník přepadl. Sudí Turpin k nevoli hostujících hráčů nakonec ukázal na bílý puntík.

Bastia vstoupila do tohoto střetnutí náramně. Ayité se ocitl v první větší šanci, sotva se začalo hrát, a poradil si s ní náramně. Obešel vyběhnuvšího gólmana Lecomteho a poté z otočky usměrnil balón přesně pod břevno. V tu chvíli se hosté zatáhli dozadu a spoléhali na brejky, zatímco Les Merlus museli útočit.

Především Moukandjo s Warisem, nové letní posily, se měli vepředu předvést. Druhý jmenovaný se pokoušel o vyrovnání zkraje druhé půle, nicméně brankář Leca zasáhnout dokázal. Po hodině hry se ocitl v ještě lepší pozici, tentokráte však svou hlavičkou kýžený prostor netrefil.

V 86. minutě mohli Les Bleus definitivně rozhodnout, protože však Kamano nestřílel po centru Danica ideálně, připsal si Lecomte úspěšný zákrok. Na řadu pak přišel Moukandjo, jenž bez problémů zacílil z penalty. To už ovšem v bráně stál debutant Vincensini, který v 62. minutě musel nahradit zraněného Lecu.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele