12. kolo
31.10.2015 17:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Stade Reims 3:0

ASSE si poradilo s Remeší a napravilo porážkou, kterou utrpělo v minulém kole v Paříži. Hosté mají alespoň tu jistotu, že setrvají v relativně klidném středu tabulky.

Svěřenci Christopha Galtiera začali pěkně zostra. Už ve 3. minutě to z voleje zkoušel Assou-Ekotto, leč překopnul. Theoson Siebatcheu zase v 6. minutě neuspěl na druhé straně hřiště, ačkoliv jeho pozice byla snad ještě lepší, než ta, v níž se předtím ocitnul domácí hráč. Poté na půl hodiny zmizely prakticky veškeré zajímavé momenty před oběma brankami.

Teprve až v 36. minutě si na centr Kevina Monnet-Paqueta naběhnul Robert Berić, ale Franck Signorino předvedl, že dokáže být opravdu platným obráncem. Ve správný čas na správném místě se ocitnul i v 53. minutě, kdy odkopnul balon z brankové čáry právě v okamžiku, kdy střílející Vincent Payot už už zvedal ruce nad hlavu.

Jen minutku předtím nepřesvědčivě zasáhnul Johnny Placide, načež mu míč okamžitě poslal zpět kapitán Loïc Perrin, ke své smůle ovšem rozezvonil jenom břevno. Po hodině hry se už Les Verts dočkali. Francois Clerc poslal přízemní centr na Beriće, který s přehledem dostal kulatý předmět až na místo určení - 1:0.

V 68. minutě přišel smolný okamžik pro Prince Onianguého, jenž ve snaze odhlavičkovat do bezpečí Eysserikův přímý kop nasměroval svou hlavičku za záda vlastního brankáře - 2:0. Po minutě třiaosmdesáté už na Stade Geoffroy-Guichard všichni věřili, že tři body zůstanou jistojistě doma. Nolan Roux šajtlí nacentroval a Valentin Eysseric střílel - 3:0.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele