19. kolo
20.12.2015 14:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Angers SCO 1:0

ASSE nakonec díky gólu Benjamina Corgneta porazilo Angers, díky čemuž mu znemožnilo přečkat zimní pauzu na druhém místě tabulky. Les Verts jistojistě setrvají na šesté pozici.

Na domácích hráčích bylo vidět, že od srpna sehráli pořádnou porci zápasů, tudíž se v jejich dresu nenašel patrně vůbec nikdo, kdo by se netěšil na dovolenou. Přesto si vytvořili šance jako první. Nejprve minul Neal Maupay po přihrávce Romaina Hamoumy, a poté mířil hlavou nad Nolan Roux. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Po změně stran centroval Kévin Malcuit z první na Rouxe, jenž sice tentokrát přidělal Ludoviku Butellovi více starostí, než při své první příležitosti, nicméně znovu z toho nic nebylo. Teprve potom poprvé zahrozili hosté. Thomas Mangani rozehrál přímý kop, který Cheick N'Doye prodloužil hlavou na Billyho Ketkeophomphonea, jehož volej musel s vypětím téměř všech sil likvidovat Stéphane Ruffier.

Následně zahrával Eysseric přímý kop, ale přestřelil. V 62. minutě si pro změnu stoupnul k rohovému praporku, ale s jeho centrem si obrana Angers neporadila, tudíž se k balonu mohl dostat Benjamin Corgnet a zevnitř pokutového území otevřel svůj střelecký účet pro tuto sezonu - 1:0. Valentin Eysseric potom mohl přidat pojistku, ale trefil jen boční síť.

V samotném závěru málem svěřenci Stéphana Moulina vyrovnali. Ruffier vyrazil pokus Capelleho jen ke Slimanu Sissokovi, ale ten míč nedokázal usměrnit do brány. Ten samý hráč se ke slovu dostal ještě o minutu později, ale protože nastřelil jenom břevno, jeho tým počtvrté v sezoně prohrál. Přesto je třetí místo po podzimu obrovským překvapením.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
hradec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele