32. kolo
01.04.2016 20:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Monaco - Girondins Bordeaux 1:2

Bordeaux ukázalo, že na Stade Louis II prostě neprohrává, a dokonce si z jihu Francie odvezlo všechny body. Monako ho před vlastními fanoušky zkrátka ani na desátý pokus nedokázalo porazit a notně si zkomplikovalo své postavení na druhé pozici. Nový kouč Ulrich Ramé si mimochodem připsal své premiérové vítězství při svém novém angažmá.

Hostující stratég se rozhodl nasadit do branky Priora a ten musel poprvé zasahovat v 7. minutě proti střele Bahlouliho, který napřáhl z voleje za vápnem. Dvacetiletý Bahlouli, který se v základu knížecího klubu objevil vůbec poprvé, ve 20. minutě poslal dobrý centr do šestnáctky, avšak obránce Yambéré si dobře počínal a nebezpečí zažehnal.

Pět minut před přestávkou se ocitl po centru od Bakayoka v jakési pološanci Vágner Love, nicméně odmáván a odpískán mu byl ofsajd. V nastavení pak udeřili Les Girondins. Ounasův centr z rohového čtvrtkruhu doplachtil až na zadní tyč, kde se ocitl nehlídaný Touré, a ten z blízkosti v pohodě zacílil.

ASM nedokázal ani po obrátce na nepříznivý stav reagovat. A v 56. minutě naopak inkasoval podruhé. Domácí si opět nepohlídali rohový kop a Ounas i v pádu dokázal tečovat balón do brány. To už nevydržel ani trenér Leonardo Jardim, který okamžitě do hry poslal Fábia Coentraa a Carrilla, aby hru oživil.

Na hřiště pak vběhl i sedmnáctiletý Mbappé, jenže ani tahle střídání výraznou změnu nepřinesla. Mohlo být pro Monako ještě hůře, kdyby se Touré, který obešel gólmana Subašiče, nesnažil přihrávat na Crivelliho, ale rovnou by střílel, neboť před ním zívala poloodkrytá svatyně.

Až závěrečná desetiminutovka se Jardimovým svěřencům jakýmsi způsobem povedla. Nejprve Bernardo Silva poslal pěkný centr na hlavu Carrilla, ten ale mířil jen vedle. V 90. minutě se kopala penalta, jenže tu zkušený Vágner Love neproměnil. Snížit se podařilo jen zásluhou vlastního gólu Guilberta.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Pharrell

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Monaco je naposledy doma porazilo v r.2003 wtf?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele