12. kolo
01.11.2015 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Monaco - Angers SCO 1:0

Angers SCO sice svého soupeře přestřílelo, ale co to bylo platné, když z monackého Stade Louis II stejně odjíždí se ziskem nula bodů. V tabulce však stále zůstává třetí.

Jediný gól stačil knížecímu klubu k vítězství. Lacina Traoré našel ve 35. minutě Maria Pašaliće, který milimetrově přesnou placírkou poslal svůj tým do vedení - 1:0. Druhá trefa byla na spadnutí nedlouho po změně stran. Do akce se zapojilo hned několik svěřenců Leonarda Jardima, přičemž vše zakončil nepřesnou střelou zblízka Marcos Lopes.

Hosté se dlouho, dlouho snažili vyzrát na dobře fungující obranu. Povedlo se jim to ale až v samotném závěru, kdy se Pasalić mohl proměnit z hrdiny v psance. Ležérně totiž odhlavičkovával Camarův centr, díky čemuž se v naprosto jedinečné příležitosti ocitnul kapitán Cheikh N’Doye. Jenže ani jeho hlavička nepatřila k nejpřesvědčivějším, tudíž minula zařízení.

Monaco tedy nadále šplhá tabulkou vzhůru a lepšící se formu bude chtít potvrdit jak v týdnu v rámci Evropské ligy, kdy zajíždí do Azerbajdžánu k zápasu s Karabachem, tak poté o víkendu, jelikož samozřejmě ještě před reprezentančí pauzou pokračuje Ligue 1. Protivníkem bude Bordeaux. Angers oproti tomu bude napravovat prohru doma v duelu s Rennes.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

01 1:0 popř. střelba 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele