7. kolo
22.09.2015 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - Stade Reims 0:0

Ani hráči Angers SCO, ani ti, kteří oblékají dres Remeše, nevstřelili v zápase 7. kola Ligue 1 ani jednu branku, nicméně nadále zůstanou na předních pozicích.

Na Stade Jean-Bouin se hrálo opravdu opatrné utkání, o čemž svědčí fakt, že první střela mezi tři tyče byla zaznamenána až po hodině hry. Postaral se o ni Romain Saïss, když hlavou tlačil do brány centr Thomase Manganiho z přímého kopu. Johnny Placide ale předvedl výborný zákrok, díky kterému zůstával na ukazateli skóre bezbrankový stav.

A jak už víme, vydržel až do závěrečného hvizdu, nicméně to neznamená, že by nebyly k vidění další příležitosti. Nejblíže ke skórování měli v závěru Mangani a Teoson Jordan Siebatcheu, ale své šance nevyužili. Příznivci Angers tak měli spoustu prostoru vzpomínat na dobu, kdy v jejich dresu hrál současný trenér Remeše Olivier Guégan. I jeho svěřenec Gaëtan Charbonnier má zkušenosti s působením v SCO.

Jako by cílem obou týmů nebylo vyhrát, nýbrž neprohrát a udržet si postavení před nadcházejícím zápasy, kdy ligový novic zajíždí do Marseille. Remeš oproti tomu čeká Lille, které prozatím sbírá hlavně remízy. V každém případě dosavadních získaných dvanáct bodů (platí pro oba) jest natolik slušných, že jedno případné zaváhání rozhodně žádnou pohromu neznamená.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele