27. kolo
20.02.2016 20:00 CET
2 : 3
(0:3)

Reportáž

Angers SCO - Montpellier HSC 2:3

Frédéric Hantz má na Montpellier očividně dobrý vliv. Pod jeho vedením ještě nedávno sestupem hodně ohrožený celek nadále stoupá tabulkou. Samozřejmě, jedenáct zápasů před závěrem sezony ještě není nic rozhodnuto. To platí i pro Angers, které pro změnu klesá. A klesá. A klesá.

Na první branku se čekalo ani ne dvě minuty. Ryad Boudebouz zahrával rohový kop. Souleymane Camara na přední tyči sice minul, nicméně o kus dál číhal Kévin Bérigaud, jenž levačkou po zemi poslal svůj tým do vedení - 0:1. A v 7. minutě už to bylo 0:2. Jérome Roussillion odvedl dobrou práci, kterou korunoval přízemním centrem na Mustafu Yatabarého, který se z dvou metrů nemýlil.

Poločas hrůzy pro svěřence Stéphana Moulina dotvořil ve 34. minutě Souleymane Camara. Přeskočil Gaëla Angoulu a Boudebouzův centr uklidil hlavou za záda Denise Petriće - 0:3. Přesně za půl hodiny domácí poprvé snížili. Billy Ketkeophomphone z Laosu pálil jen do tyče, ale od ní se kulatý předmět odrazil k Arnoldu Bouka Moutouovi, jenž měl před sebou vcelku snadnou úlohu - 1:3.

Následně byly k vidění poměrně dobré příležitosti na obou stranách hřiště, nicméně z žádné branka nepadla. To po střele z úhlu, jíž měl na svědomí Goran Karanović, a kterou mu připravil opět Billy Ketkeophomphone, to byla už jiná písnička - 2:3. No jo, jenže to už se psala poslední minuta zápasu a času na vyrovnání tudíž už nezbylo.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele