31. kolo
19.03.2016 20:00 CET
5 : 1
(3:1)

Reportáž

Angers SCO - FC Lorient 5:1

Angers SCO po dvou měsících konečně zase zabralo a rozdrtilo Lorient. Sice se teď nachází až ve středu tabulky, nicméně na pohárovou čtvrtou pozici ztrácí pouhých šest bodů.

První z celkových šesti gólů padnul na Stade Jean-Bouin už ve 14. minutě. Postaral se o něj populární Laosan Billy Ketkeophomphone, když využil zaváhání Didiera Ibrahima N’Donga, načež si udělal prostor a mířil přesně - 1:0. Po půl hodině hry domácí dokonale využili soupeřovy pasivity a během šesti minut dvakrát udeřili.

Jako první Thomas Mangani, když vytěžil maximum z Billyho zpětné patičky - 2:0. A potom se rozehrával přímý kop, přičemž obránci Lorientu nevěnovali pražádnou pozornost Romainu Saissovi a ten měl před sebou celkem snadnou prácičku - 3:0. Jenže už za dvě minuty se Les Merlus podařilo snížit.

Centr Maxima Barthélmeho neudržel branář Alexander Letellier, tudíž Abdul Majeed Waris mohl dávat do prázdné svatyně - 3:1. Celkově šlo o jeho devátou branku v této sezoně. Po hodině hry hlavičkoval Saiss, nicméně jeho druhému přesnému zásahu v utkání zabránil Benjamin Lecomte. Čtvrtý gól domácích se tedy zrodil až v 81. minutě.

Cheikh N’Doye vytěžil maximum z kvalitní spolupráce dua Mohamed Yattara-Billy Ketkeophomphone a zařídil pro Angers tříbrankové vedení - 4:1. Laoský záložník se podepsal i pod závěrečnou trefu, neboť právě po faulu na něj se kopala penalta, jíž bezpečně proměnil Thomas Mangani - 5:1. Jestli pak Moulinův tým příště podobným způsobem přejede Troyes?!?

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

0-4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele