29. kolo
05.03.2016 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - AS Saint-Étienne 0:0

Ne že by to na Stade Jean-Bouin byla vyloženě nuda. Ale žádná ze šancí neskončila gólem, takže si ani Angers, ani ASSE zrovna nepolepšily.

Pouze jedenkrát zamířili hráči obou celku do bezprostřední blízkosti soupeřova brankáře. Domácí měli k přesné trefě velmi, velmi blízko po přímém kopu záložníka s patrně vůbec nejlepším jménem mezi současnými fotbalisty. Billy Ketkeophomphone rozehrál a Stéphane Ruffier absolutně neodhadnul dráhu letu míče, který po odrazu od hostujícího brankáře nabral trajektorii břevno-zem-břevno-zem a teprve potom Ruffier odpálil kulatý předmět daleko pryč.

Další nebezpečí přišlo po další standardní situaci. Rozehrávky se znovu ujal Billy Ketkeophomphone, Romain Saïss si našel letící balon, resp. on si možná spíše našel jeho, ale na zadní tyči včas uklízel Jérémy Clément, což bylo dobře i z toho důvodu, že Ismaël Traoré byl připraven dorážet. Mezi tím se k jakés takés příležitosti propracovali také hosté.

Konkrétně Neal Maupay, k němuž se míč odrazil poté, co brankář Alexandre Letellier vyrážel přímý kop Valentina Eysserika. Útočník Les Verts měl před sebou prakticky prázdnou bránu, ale přesto dokázal minout. Těsně před poločasovým odchodem do šaten se zrodila ta vůbec největší šance celého zápasu.

Na svědomí ji měl po Saïssově ubohé zpětné přihrávce Kévin Monnet-Paquet, nicméně Letellier jej výborně vychytal. Ve druhém poločase už stála za zmínku jenom tečovaná střela z přímého kopu, kterou na Ruffiera vyslal ... kdo jiný než Billy Ketkeophomphone. Hostující jednička ale zasáhla skvěle, takže utkání skončilo opravdu bez branek.

Angers SCO tedy musí na jubilejní dvoustou domácí výhru mezi francouzskou elitou počkat minimálně dva týdny, kdy přivítá Lorient. Ještě předtím však poputuje do Nantes na tamní Stade de la Beaujoire, u čehož by pochopitelně neměl chybět ani Billy Ketkeophomphone. Oproti tomu na AS Saint-Étienne v březnu čekají EA Guingamp (také venku) a Montpellier HSC.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat
hradec

Angers SCO 1:1 ASSE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele