23. kolo
31.01.2015 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Toulouse FC - Stade Reims 1:0

Toulouse zvládlo domácí duel s Remeší a poskočilo na čtyři body od sestupového pásma.

Jako první však mohli jít do vedení hosté. A to v 10. minutě, kdy zahrával Nicolas De Préville přímý kop. Ali Ahamada si s ním ale poradil. Z hráčů téfécé se jako první připomněl Wissam Ben Yedder, leč nemířil přesně. Podruhé, o pouhou minutu později, už to bylo z jeho strany veselejší, ale Johnny Placide stál tam, kde měl. Jenže míč nezkrotil, což se mu povedlo až po následné dorážce Alexandara Pešiće.

Pešić se dočkal až ve 43. minutě, kdy mu parádně na hlavu nacentroval Marcel Tisserand - 1:0. Po změně stran se jako první pokusil o vyrovnání Antoine Devaux, bývalý svěřenec Alaina Casanovy. Vylákal Aliho Ahamadu z branky, ale následný lob nepatřil k těm nejpovedenějším. Rušno však bylo nadále především před brankou Remeše. Johnny Placide se však vyznamenal jak proti střele Wissama Ben Yeddera, tak proti ráně Martina Braithwaita.

V 84. minutě mířil nepřesně Óscar Trejo a o tři minuty později po centru z přímého kopu od Adriena Regattina nepřidal svou druhou branku v zápase hlavičkující Pešić, přestože měl kolem sebe dost prostoru na zakončení. Toulouse FC se tedy může směle radovat z výsledku, který se pokusí napodobit i příští týden proti Caen.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele