36. kolo
09.05.2015 20:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Toulouse FC - Lille OSC 3:2

Přestože Toulouse dvakrát prohrávalo, nic nevzdalo a nakonec se raduje z důležité výhry, která dvě kola před koncem sezony zaručuje pětibodový náskok na osmnáctý Évian.

Hráči Dominiqua Arribagého byli myšlenkami zřejmě ještě někde v šatně, když se v 9. minutě prosadil hostující Nolan Roux. Djibril Sidibé vystřelil zpoza pokutového území, ve kterém ovšem dráhu střely šikovnou tečí pozměnil zmíněný útočník, takže brankář Ali Ahamada nemohl při nejlepší vůli zasáhnout - 0:1.

Téfécé se znovu dostalo do zápasu až po půl hodině. Jean-Daniel Akpa-Akpro přihrál pod sebe do vyložené pozice Wissamu Ben Yedderovi, který poslal balon neomylně do horního rohu branky, tudíž se mohl radovat ze své dvanácté přesné trefy v sezoně - 1:1. Do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu, který trval až do 60. minuty.

Tehdy totiž Florent Balmont centroval na Rouxe, který si sice s balonem tentokrát úplně nepotykal, ale naštěstí pro Lille jej zastoupil na zadní tyči číhající Sofiane Boufal, jenž hlavičkoval do protipohybu čtyřiadvacetiletého gólmana - 1:2. Domácí dlouho nebyli schopní si vytvořit kvalitní příležitost, takže to vypadalo, že David Rozehnal, který odehrál celý zápas, bude se svými spoluhráči slavit šestnácté vítězství v sezoně.

Jenže po osmdesáti minutách hry se na to už prostě nemohl dívat Oscar Trejo. S balonem obešel čtyři protivníky a vyrovnal na 2:2. Girardova skvadra byla zřejmě povedeným sólem natolik konsternovaná, že zapomněla pořádně sledovat hru, což se vymstilo hned za dvě minuty. Étienne Didot přihrával a Martin Braithwaite se odpoutal od Marka Bašy, aby mohl pohodlněji skórovat - 3:2.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele