3. kolo
23.08.2014 20:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Stade Reims - SM Caen 0:2

Historicky první vzájemný zápas Remeše a Caen na poli Ligue 1 zvládli lépe hosté, kteří i přes absenci klíčového útočníka Duhamela zvládli na jedničku závěr druhé půle a připsali si na své konto již druhou výhru zvenku v této sezóně. Domácí naopak neprožívají příjemný vstup do nového ročníku, získali zatím jen jeden bod.

Obě strany si vytvořily hned několik dobrých šancí, síť se ale nakonec vlnila na domácí straně až v posledních minutách. Vyrovnaný souboj přinesl změnu skóre v 83. minutě, když Kanté využil dobré přihrávky Bazileho a přesně zacílil. V nastavení pak Caen pojistil tři body Bazile, jenž zužitkoval pas Koïty.

Remeši dělal velký problém aktivní a na krev využívaný nepříjemný presing soupeře. Loni jeden z nejlepších obránců Tacalfred byl pod neustálým tlakem, takže často chyboval. Jednu z jeho hrubic mohl potrestat Koïta, jenže svou střelu neusměrnil přesně, ačkoli gólman Placide by v tuhle chvíli jen těžko zasahoval.

Na druhé straně se mohl prosadit Oniangué, k němuž se dostala střela spoluhráče Rigonata, ale ani on brankáře Vercoutreho nakonec neprověřil, poněvadž mířil mimo. V další slibné možnosti byl pak Charbonnier po pěkné přihrávce Onianguého, tentokráte již Vercoutre zasahovat musel a počínal si úspěšně.

Domácí byli v globálu přece jenom aktivnějším týmem, ale finální fáze vždy trochu skřípala. Především ve druhé půli se Caen fakticky jen bránilo. A mělo velké štěstí, že těsně po přestávce Charbonnier vypálil jen těsně nad a že Rigonato trefil jen břevno. Kdo ví, zda-li by pak utkání nedopadlo úplně jinak.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele