28. kolo
07.03.2015 20:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Stade Reims - FC Nantes 3:1

Remeš poprvé v novém roce vyhrála. Potřebovala k tomu však mít v poli o jednoho hráče méně.

Na Stade Auguste-Delaune načal gólové příležitosti hostující Yacine Bammou, jenž zajistil svému týmu výhru v minulém kole proti Guingampu. Tentokrát si ale další zápis do listiny střelců nepřipsal. Na rozdíl od Grégoryho Bourillona, který po necelé čtvrthodině hry otevřel zblízka skóre poté, co si Papy Djilobodji neporadil s rozehrávkou přímého kopu, byť šanci k tomu měl velmi solidní - 1:0.

O pouhé dvě minuty později rozehrávali Les Canaris rohový kop. Jenže tak nešikovně, že tím nabídli soupeři příležitost ke kontru, v jehož závěru přihrával Franck Signorino a Aïssa Mendi se z voleje trefil přesně - 2:0. V závěru první půle se na hřiště dostal Chaker Alhadhur, jenže si na něm pobyl jen tři minuty. Pak musel po červené kartě za faul na Benjamina Moukandja do šatny.

Po hodině hry se díky nedůrazu Kiana Hansena a ležérnosti Rémyho Rioua prosadil David N’Gog - 3:0. Čtvrt hodiny před vypršením řádné hrací doby předvedl výbornou práci s míčem Serge Gakpé, z čehož následně těžil Ismaël Bangoura a snížil na 3:1. Více gólového toho už nepředvedl ani jeden z celků, které teď v tabulce dělí pouhý bod.

FC Nantes tedy znovu zaváhalo a v příštích utkáních bude muset zabrat. V březnu ještě čeká svěřence Michela Der Zakariana Évian a Rennes, což jsou určitě hratelní protivníci. Oproti tomu celek z Remeše se pokusí zaskočit Montpellier a Monaco. Tedy dva ambiciózní kluby, které si dělají zálusk na pohárové umístění.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele