26. kolo
22.02.2015 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Reims - FC Metz 0:0

Mety ani proti Remeši nedokázaly naplno bodovat, na výhru čekají i nadále od začátku listopadu a zůstaly na samotném dně tabulky. Oba týmy vlastně potvrdily, že se jim aktuálně vůbec nedaří, a spíše se protrápily ke konečné bezbrankové remíze. Konečný výsledek naprosto odpovídá celému průběhu utkání.

Nejprve musel zasahovat domácí gólman Agassa, je ale pravda, že Rivierez ho výrazným způsobem nevystrašil. Na druhé straně se do nebezpečnější šance dostal Moukandjo, jenž ze šestnáctky levačkou ostře vypálil po zemi na bližší tyčku, tam ale parádně jednoruč zasáhl brankář Carrasso.

Na konci prvního poločasu se Remeš málem ujala vedení. Jakmile Fortes dostal možnost odcentrovat, udělal přesně to, co mu povinnost velela, ovšem De Préville nakonec z blízkosti ztroskotal na Carrassovi. Ve druhém poločase se snažil skórovat Mandi, nicméně jeho akrobatické zakončení se minulo účinkem.

Následně Mandi poslal pěkný pas na Moukandjo, ale ani on nedokázal změnit průběžné skóre. V 65. minutě přišel na hřiště Bourillon a o pár chvil později málem rozjásal domácí fanoušky, jenže pálil těsně mimo. Méty ve druhém dějství zahrozily pouze Maïgou, toho ovšem z úhlu dokázal vychytat Agassa.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele