32. kolo
10.04.2015 20:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

SM Caen - AS Monaco 0:3

Monaco si celkem hladce poradilo s Caen a minimálně do nedělního večera, kdy hraje Marseille s Bordeaux, se posunulo na třetí příčku.

Knížecí klub se už pomalu chystá do Turína, kde se v rámci čtvrtfinále Ligy mistrů utká s tamním Juventusem. Duel s Caen měl tedy Jardimovu mužstvu také přidat na sebevědomí. To hráčům poskočilo po necelé půlhodině hry. Yannick Ferreira-Carrasco si na levé straně vápna pohrál s protihráčem, načež naservíroval do ideálního prostoru balon Anthonymu Martialovi, jenž se trefil přesně k pravé tyči - 0:1.

Druhá branka padla až po hodině hry. Po nakrátko rozehraném rohu si vyměnili míč Ferreira-Carrasco s Bernardem Silvou, který si to nebojácně namířil z pravé strany do soupeřova vápna, aby mohl přízemní střelou zpoza obránce na přední tyč zvýšit vedení svého celku - 0:2. Na druhé straně se pak zkoušel prosadit Emiliano Sala, ale tentokrát neuspěl.

Následně mohl svůj druhý gól v zápase přidat Martial, jenže jeho střela se mezi tyče nevešla. Tudíž přišla znovu na pořad večera levačka Bernarda Silvy. A opět u toho byl Anthony Martial, který svému spoluhráči poslal do vápna dokonale načasovanou přihrávku, kterou stihl bývalý hráč Benfiky Lisabon včas přizvednout, aby stylovým obloučkem skóroval přes snažícího se brankáře Rémyho Vercourtreho - 0:3.

Před zmíněným mačem s italským mistrem tedy borci loňského francouzského vicemistra naznačili svou sílu. Navíc neinkasovali, ačkoliv Juventus bude rozhodně soupeř jiného kalibru, stejně takováto výhra potěší. Fotbalisté klubu ze Stade Louis II ale mají formu, která by jim mohla i přes případné vyřazení zajistit Champions League i pro příští sezonu. Vždyť vzájemný střet s Marseille mají ještě před sebou. A navíc, PSG i Lyon jsou stále na dohled.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele