3. kolo
23.08.2014 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

SC Bastia - Toulouse FC 1:0

Až na třetí pokus se Claude Makélélé dočkal na trenérské lavici premiérového vítězství. Bastia znovu potvrdila, že především doma hodlá získávat body pravidelně, o úspěchu nakonec rozhodl díky proměněné penaltě Ryad Boudebouz. Toulouse naopak i ve svém druhém venkovním utkání pohrálo o branku.

Šancí na obou stranách bylo pramálo. Možná že spravedlivějším výsledkem by byla asi bezbranková remíza, to by však Moubandje nesměl zahrát ve 24. minutě v šestnáctce rukou. Rozhodčí Moreira nařídil pokutový kop, který Boudebouz proměnil snadnou střelou doprostřed brány.

Domácí byli jinak směrem dopředu nicotní, je pravda, že absence Brandaa, který má dost starostí s incidentem z minulého klání, byla docela znát. Dá se říci, že dalším, kdo výrazněji ohrozil prostor mezi třemi tyčemi, byl až kapitán Squillaci v 57. minutě, jeho hlavička však po rohovém kopu Boudebouze minula cíl o kousek.

I Toulouse bylo v ofenzívě dost bezzubé. Útočníci Ben Yedder s Braithwaitem odehráli rozhodně lepší zápasy, než byl tento. Jejich jediným světlým momentem byla pohledná akce po čtvrthodině hry, ta ale v gól nevyústila. Obdobně byl na tom Braithwaite v 69. minutě, jeho střelu mu totiž zlikvidoval gólman Aréola.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele