15. kolo
29.11.2014 20:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

RC Lens - FC Metz 2:0

Souboj dvou nováčků ligy dopadl tak jako minulou sezónu v rámci Ligue 2, tedy vítězstvím Lens. Domácí dokázali Mety porazit potřetí v řadě a vyhoupli se ze dna tabulky na sedmnácté místo. Bylo to pro ně teprve druhé vítězství za posledních jedenáct utkání. Hosté naopak upadají do menší krize, nebodovali už potřetí za sebou.

Lens vstoupil do prvního poločasu lépe. Už zkraje se po Chavarriově přihrávce ocitl ve stoprocentní pozici Bourigeaud, ten byl naprosto sám před gólmanem Carrassem, trefil však pouze břevno. Poté si na hostujícího brankáře chtěl vyšlápnout rovněž Cavaré, avšak jeho střelu už hostující muž v rukavicích stačil lapit.

Břevno se jinak chvělo ještě jednou, to když z dálky napřáhl Valdivia, a u Carrassa tak zase stáli všichni svatí. Těsně před přestávkou se ještě v jedné tutovce ocitl Coulibaly, jenže balón trestuhodně netrefil. Mety nebyly směrem dopředu vlastně vůbec nebezpečné a jejich hra se výrazněji nezlepšila ani ve druhé půli.

V 65. minutě se domácí ujali asi zaslouženého vedení. Rychle rozehráli rohový kop, Bourigeaud poslal ostrý pas do vápna, na který si naběhl El Jadeyaoui a z hranice vápna tečoval míč za záda Carrassa. Na druhé straně mohl vyrovnat střídající Falcón, jenže ten z bezprostřední blízkosti netrefil prázdnou bránu.

Navýšit vedení mohl Coulibaly, jehož hezky vybídl dobře pracující El Jadeyaoui, nicméně střela skončila pouze nad brankou. Jedenáct minut před koncem se již prosadil Bourigeaud. Baal z levé strany poslal nadýchaný bochánek na hlavu nabíhajícího si spoluhráče, jenž jemným obloučkem překonal marně se natahujícího Carrassa.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele