1. kolo
09.08.2014 21:00 CET
3 : 2
(1:2)

Reportáž

OGC Nice - Toulouse FC 3:2

Alexy Bosetti udělal kouči Claudu Puelovi velkou radost. Pro zkušeného lodivoda byl divoký souboj s Toulouse celkově 501. zápasem v Ligue 1 na trenérské lavici a dopadl pro něj i pro jeho družinu nakonec moc dobře. Nice ve druhé půli otočilo nepříznivý stav, přičemž o třech bodech rozhodl mladý Francouz dvacet minut před koncem.

Závěr loňského ročníku se OGC šeredně nevydařil, prohrál v posledních třech utkání, vstup do nového ročníku si ale musí jednoznačně pochvalovat. Diváky v moderní Allianz Riviera nabudil ve 23. minutě Cvitanich. Jeho parádní dělovka do šibenice ze třiceti metrů bude zajisté žhavým kandidátem na gól tohoto kola.

Ačkoli od té chvíle drželi Puelovi hoši utkání vlastně ve své režii, katastrofální závěr první půle naprosto změnil náladu v celém týmu. Nejprve se proti mladičkému gólmanovi Hassenovi, který je dočasnou náhradou za Ospinu, prosadil hlavou Braithwaite, a o pár chvil později se hosté dokonce ujali vedení.

Ben Yedder vsítil svou pátou branku proti Nice v kariéře v nastavení, neměl zkrátka výraznější problém osamocený zužitkovat přihrávku nové posily Matheuse. Ani nástup do druhého dějství se domácím příliš nevydařil. Kdyby Ben Yedder nenarazil na skvělého Hassena a Sylla by mířil přesněji, vypadalo by to s Les Aiglons dost špatně.

Nice nakonec udeřilo z ničeho nic obdobně jako jeho soupeř těsně před obrátkou. Genevois vrátil míč do ohně na Cvitaniche, loni s osmi zásahy nejlepšího střelce, který srovnal stav. Vítězství nakonec strhl v 69. minutě Bosetti, odchovanec svého klubu, který využil perfektního pasu od Puela.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele