29. kolo
14.03.2015 20:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Montpellier HSC - Stade Reims 3:1

Montpellier nechal zapomenout na minulý debakl s Lyonem, dokázal skolit nepříjemnou Remeš a pořád může živit naděje na evropské poháry. Dva góly zaznamenal v dobré formě hrající Lucas Barrios, Prince Oniangué na druhé straně sice snížil stav, nakonec však tři body pojistil Morgan Sanson.

Hostující lodivod Jean-Luc Vasseur před utkáním říkal, že Montpellier patří k velkým objevům této sezóny. Možná že jeho mužstvo mělo před soupeřem až moc přehnaný respekt. Už ve 4. minutě si Lucas Barrios našel prostor mezi obránci Contem a Tacalfredem a ve správnou chvíli usměrnil balón k tyči.

Domácí byli i nadále lepším týmem, gólman Agassa po půlhodině hry likvidoval hlavičku Congrého a o chvilku později po Sansonově přiťuknutí neuspěl v koncovce Hilton. Remeš mohla v 36. minutě srovnat, avšak N'Gog pálil jen nad. A ve 39. minutě Mandi neuspěl proti brankáři Jourdrenovi.

Další šance na řadu přišly až po hodině. Nejprve zahrozili hosté, a to po centru Rigonata, ke kterému se blížil nebezpečně Charbonnier, avšak pátý gól v sezóně nakonec nezaznamenal, neboť Jourdren na poslední chvíli balón odvrátil. Pak se mohl trefit Oniangué, nicméně ani on dobře reagujícího Jourdrena nepřekonal.

Sedmnáct minut před koncem MHSC navýšil vedení. Mounier zatáhl balón po levé straně a přihrál do před branku, kam si naběhl Sanson. Agassa sice stačil zasáhnout, na dorážku Lucase Barriose však již neměl žádný nárok. Vasseurovi hoši v závěru ještě utkání malinko zdramatizovali.

Mandimu se podařilo poslat balón vzduchem na druhou tyčku, kde byl trestuhodně nehlídaný Oniangué, jenž z blízkosti přesně zacílil. Tenhle gól byl ovšem Remeši platný jako mrtvému zimník. Sanson totiž zaběhl za obranu, spěchal prakticky sám na bránu a podél vyběhnuvšího Agassy následně skóroval.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele