7. kolo
24.09.2014 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - AS Monaco 0:1

Ani Montpellier nedokázal zastavit rozjeté Monako, které už potřetí v řadě vyhrálo nejtěsnějším možným rozdílem. Po vítězství nad Leverkusenem a Guingampem může knížecí klub kromě posunutí se do středu tabulky těšit také fakt, že již potřetí v řadě udržel čisté konto. Tři body hostům přisoudil v nastavení Valére Germain.

Domácí měli velkou možnost, jak se v tabulce přiblížit na dostřel těm nejlepším, místo toho se jim ovšem soupeř dostal přímo na záda. Je pravda, že nebyli na hřišti o nic horším týmem, jenže tu nejdůležitější statistiku lepší neměli. A o to smutnější je, že inkasovali až v samotném závěru, kdy už se jasně schylovalo k dělbě bodů.

Na domácí půdě HSCM povětšinou předvádí atraktivní útočný fotbal, proti Monaku však v ofenzívě tentokrát tolik aktivní nebyl. V 18. minutě se po akci založené Mounierem radoval z branky Bérigaud, který zakončoval elegantní patičkou, jenže zbytečně, protože se podle názoru rozhodčích nacházel v ofsajdu.

Mounier představoval pro hosty asi tu největší hrozbu, pořád se vepředu snažil nabízet či rozdával balóny spoluhráčům. Gólman Subašič v 38. minutě nedokázal polapit střelu Barriose, takže mohl dorážet právě Mounier, a chyběla mu v tomhle případě jen špetka štěstí, aby domácí dostal do vedení.

V 78. minutě byl gólu nejblíže asi Camara. Ten se dokázal prosadit přes Carvalha i Raggiho, ovšem centr od Mouniera usměrnil jen do brankové konstrukce. ASM vlastně hrozil až v poslední desetiminutovce. Toulalanovu střelu z voleje sice vytěsnil z brankové čáry záložník Sanson, poté již však Kurzawův centr zužitkoval úspěšně Germain.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Monaco nevyhraje, třeba 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele