20. kolo
11.01.2015 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - FC Metz 0:0

Střelci FC Nantes proti Métám ani jednou nezamířili mezi tři tyče. A protože ligový novic ve střílení branek také příliš nevyniká, není vlastně divu, že vzájemný duel těchto dvou celků skončil remízou.

Úvodní desetiminutovka byla z obou stran dosti opatrné. Až těsně poté přišly šance Yacineho Bammoua. A vlastně obě byly takřka totožné - po centrech vždy mířil hlavou nad. Poprvé nezužitkoval nabídku Alejandra Bedoyy, podruhé si optimálně s míčem neporadil po přímém kopu Jordana Veretouta.

Hostům to trvalo něco přes půl hodiny, než se poprvé osmělili. Yeni N’Gbakoto poslal do vápna centr, na který si naskočil Gaëtan Bussman, ovšem jeho hlavičce se skvěle postavil do cesty brankář Rémy Riou. Jen čtyři minuty poté ukázal Florent Malouda, že je stále velmi dobrým fotbalistou. Skvěle se uvolnil a poslal do pokutového území mimořádně nebezpečnou přihrávku, na kterou si už už dělal zálusk spoluhráč Sjarhej Kryvec. Rémy Riou sice trochu zariskoval, ale nakonec běloruskému útočníkovi balon uzmul.

I ve druhém poločase měli překvapivě více ze hry hosté. Blízko ke gólu N’Gbakoto, ovšem domácí brankář byl na zemi včas. V 65. minutě to zkoušel z dálky Bedoya, avšak jeho pokus přeplachtil břevno. Devět minut před vypršením řádné hrací doby se k přímému kopu postavil hostující José Luis Palomino - hráč, který za sedm let kariéry mezi dospělými ještě ani jednou nerozvlnil síť soupeřovy branky. Neuspěl ani tentokrát, avšak i bod stačil jeho týmu k tomu, aby opustil sestupové pásmo.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele