2. kolo
16.08.2014 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - OGC Nice 0:0

Fotbalisté Lorientu své nečekané vítězství z prvního kola z půdy Monaka nepotvrdili, s Nice doma uhráli pouze bezbrankovou remízu. Hosté si na Bretaňský poloostrov přijeli evidentně pro remízu a cíl se jim podařit splnilo. Les Merlus tentokráte zradila koncovka, takže se stejně jako soupeř museli spokojit s bodem.

Už ve 2. minutě přitom mohl skórovat Aboubakar, který se ocitl sám před brankářem Hassenem, jenže branku trestuhodně minul. Na druhé straně se mohl v závěru poločasu prosadit Bosetti, který si udělal prostor ve vápně, ale ani jeho pokus nebyl přesný. Jinak nám první poločas vlastně nic zajímavého nenabídl.

OGC v utkání chyběl Cvitanich, loni nejlepší střelec, a na ofenzivním pojetí celého týmu byla tahle ztráta celkem dosti znát. Do šancí se dostával opravdu sporadicky. V 52. minutě vyslal z levé strany nebezpečný centr Amavi, míč poskakoval podél brankové čáry, ale nakonec do sítě o kousek nezamířil.

Lorient ve druhém dějství poprvé zahrozil až v 68. minutě díky Coutadeurově voleji, nicméně mladík Hassen si s touto ránou poradil. Na bližší tyči pak Jouffre chtěl strhnout vítězství na stranu domácích, ale ztroskotal na Hassenovi, obdobně jako Aboubakar, který čtvrthodinu před koncem nebyl úspěšný v koncovce.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele