20. kolo
10.01.2015 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Évian Thonon Gaillard - Stade Rennes 1:1

Ačkoli Rennes na půdě Évianu dominovalo, muselo zásluhou N'Tepa zachraňovat bod. V utkání spálili hosté hned několik tutovek, dokonce neproměnili penaltu, a domácí se následně z ničeho nic ujali vedení. zásluhou Thomassona. Nakonec pro bretaňský celek dopadlo vše alespoň částečně dobře.

ÉTG se v první půli snažil vymanit z vlastní poloviny, většinu hry měl ale pod kontrolou soupeř. Asi nejnebezpečnějším mužem byl útočník Toivonen. Ten si nejprve snažil naběhnout na pas zprava od Brülse, avšak výtečně před ním zasáhl gólman Leroy, naopak nejdůležitější postava domácího celku.

V 11. minutě hosté spálili opravdu velkou tutovku. Toivonen si naběhl na hranici ofsajdu na pěknou kolmici, na vyběhnuvšího Leroye ale nestačil. Následně se dokázal dostat k dorážce, kterou ovšem na brankové čáře vykopl do bezpečí vracející se obránce Cambon. Další šance na sebe nenechala dlouho čekat.

Danzé poslal ve 20. minutě centr z pravé strany na bližší tyč, kam si naběhl zase hladový Toivonen, jeho hlavička však skončila pouze na boční síti. Évian toho směrem dopředu moc nepředvedl, ve 33. minutě snad jen mírněji zahrozil svou střelou z dálky Barbosa, avšak s jeho pokusem si brankář Costil hravě poradil.

V 52. minutě mělo Rennes největší příležitost dostat se do vedení. Sorlin v šestnáctce zahrál rukou, N'Tep mu jí totiž trefil, když si svého soupeře chtěl obhodit, a sudí Gautier nařídil pokutový kop. Toivonen však jako exekutor selhal, Leroy mu jeho střelu z bílého puntíku u své levé tyčky polapil.

Tenhle moment jako by hosty trochu potopil. A v 62. minutě z ničeho nic udeřil soupeř. Wass si počkal, až si na hranici vápna seběhne zezadu Thomasson, a mladý Dán pak usměrnil svou pumelici přesně do šibenice. O čtyři minuty později ale bylo vyrovnáno. Armand vystřelit nedokázal, N'Tep se však poté dostal k míči a uklidil ho do sítě.

Rennes na podzim porazilo svého soupeře 6:2 a i nyní bylo jasně lepším týmem. Branka N'Tepa, který si evidentně i přes vánoční svátky udržel svou výtečnou formu, ho pořádně nakopla. Na tři body však hosté nedosáhli. V 77. minutě po centru Habiboua hlavičkoval Toivonen, jenže na Leroye ani tentokráte nevyzrál.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele