26. kolo
04.03.2015 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Évian Thonon Gaillard - FC Lorient 1:0

Důležité kroky k záchraně podnikli fotbalisté Évianu Thonon Gaillard, kteří díky jediné brance Clarka N'Sikulua získali třetí výhru v řadě a vymanili se ze sestupového pásma. Lorient naopak přerušil ke své nelibosti šňůru čtyř zápasů bez porážky, ba co hůř, v tabulce se ocitl právě za svým soupeřem.

Lorient se možná nejvíce obával útočníka Gillese Sunua, jenž v zimě přestoupil od Les Merlus právě do Évianu, a možná tak znal nějaké ty fígle na překonání soupeřovy obrany, kterou velmi dobře znal. Jenže jeho utkání proti bývalému klubu nakonec nedopadlo dobře, kvůli zranění musel odstoupit ze hry už po devíti minutách.

Do jakýchsi prvních dvou pološancí se dostali Jeannot spolu s Guerreirem, nicméně neuspěli, a naopak ve 25. minutě udeřili domácí z rychlého brejku. Leroy rychle uvolnil Sougoua, ten následně pelášil podél pravé strany a skrz vápno odcentroval na druhou tyčku, kam si naběhl nikým nehlídaný a pohodlně skórující N'Sikulu.

Hosté se sice snažili o vyrovnání, jenže kombinace tak trošku vázla, chyběla jí především větší přesnost. Leroy likvidoval Jeannotovu hlavičku, pak měl štěstí, že se k dorážce nedostal Ayew. A když si domácí gólman ještě jednou poradil s možností Jeannota, mohlo mužstvo Pascala Dupraze, kterým chyběl potrestaný Wass, slavit.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele