14. kolo
22.11.2014 20:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

AS Monaco - SM Caen 2:2

AS Monaco nad SM Caen nejprve vedlo, pak prohrávalo a nakonec remizovalo.

Do vedení se svěřenci Leonarda Jardima dostali už po pěti minutách hry, kdy si po střele Dimitara Berbatova srazil do vlastní branky míč Emmanuel Imorou - 1:0. V úvodním dějství nebyla nouze o zajímavé momenty. Na straně domácího celku se o ně postarali Bernardo Silva a Valére Germain, na straně hostí to pak zkoušeli dvakrát Mathieu Duhamel a jednou Florian Raspentino.

Brankář Caen Rémy Vercoutre nadále čaroval, když znovu vychytal ve dvou vyložených šancích jak Germaina, tak poté Yannicka Ferreiru Carrasca. Zato Bengadli-Fodé Koita se parádně trefil do horního rohu branky v době, kdy běžela 50. minuta utkání - 1:1. O sedm minut později skóroval po rychlém protiútoku pěkně placírkou Raspentino, jenže pomezní rozhodčí předtím zdvihl praporek.

Za další dvě minuty však rozehrávali hosté rohový kop. Centr se vůbec nepovedl, ovšem paradoxně to týmu Antoina Kombouarého přineslo užitek, jelikož Geoffrey Kondogbia díky tomu hlavičkoval přesně do horního rohu vlastní branky - 1:2. Do hry se pak dostal útočník Lacina Traoré, ovšem Vercoutreho zaměstnávali Elderson Echiéjilé, a potom hned třikrát během stejné porce minut Dimitar Berbatov. Čtyřiatřicetiletý brankář kapituloval podruhé až v 75. minutě. Přihrávku Ferreiry Carrasca si našel João Moutinho a rozvlnil síť - 2:2. V nastaveném čase překonal Subašiće střídající Sloan Privat, nicméně gól, který by byl dozajista vítězným, nebyl uznán kvůli ofsajdu. Caen tedy zůstává nad sestupovými vodami a Monaco bude po tomto kole osmé.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele