25. kolo
07.04.2015 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - Montpellier HSC 0:0

Monako nevyhrálo ani svůj druhý domácí zápas v řadě a odmítlo možnost dotáhnout se bodově na třetí příčku. Montpellier přitom nebyl daleko ani třem bodům, to by však Lucas Barrios nesměl zahodit pokutový kop. Hosté ale nakonec mohou být s výsledkem spokojeni, protože stále mohou zabojovat o evropské poháry.

Svěřenci Leonarda Jardima v dohrávaném kole prostě nenašli cestu ke vstřelené brance. Soupeř nečelil nějakému většímu tlaku, celkem bez problémů bránil a směrem dopředu byl možná i o něco nebezpečnější. V 19. minutě zahrozil Dabo díky svému přímému kopu, střela ale nakonec skončila těsně vedle tyčky.

Ve 28. minutě měl další dobrou možnost Sanson, který napřáhl za vápnem a dokázal míč procedit mezi nohama obránce Abdennoura. Gólman Subašič tenhle hodně nepříjemný pokus nakonec dokázal vyrazit do bezpečí. V závěru půle se po standardce prosadil hlavou Kurzawa, jeho gól ale nemohl platit kvůli ofsajdu.

Druhé dějství začal daleko lépe MHSC. Pořádně při chuti byl Dabo, který se nejprve v úniku dva jednoho spolu s Mounierem ocitl ve vápně, kde i spadl, ale sudí Ennjimi nakonec na bílý puntík ukázal až o chvilku později, kdy Daba stáhl za dres Dirar. Jenže Lucas Barrios nabídnutou šancí pohrdl a balón poslal vysoko nad.

Dá se říci, že další gólová příležitost přišla na řadu až v minutě osmdesáté. Fabinho z pravé strany poslal přihrávku do šestnáctky, kde se ocitl nehlídaný Bernardo Silva, který střílel z první, nicméně jeho tutovku dokázal zastavit skvělý brankář Jourdren. A tak konečná remíza nakonec s postavením v tabulce vůbec nehnula.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele