1. kolo
10.08.2013 21:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Valenciennes FC - Toulouse FC 3:0

Až nečekaně snadno skolili fotbalisté Valenciennes ambiciózní celek z Toulouse. Domácí se musejí vypořádat s odchodem Gaela Danica, ale jak vidno, v tomhle zápase jim vlastně ani nechyběl. Klíčovým momentem utkání byla zajisté 34. minuta, po které TFC musel dohrávat jen o deseti hráčích.

Nebyla to příliš povedené premiéra pro srbského obránce Uroše Spajiče. Nová posila Toulouse totiž zatáhla za záchrannou brzdu v pokutovém území, kde operoval nebezpečný Pujol, a po červené kartě se pakovala předčasně ze hřiště. Sudí Jochem nařídil pokutový kop a ten Maor Melikson proměnil.

Hostům se v oslabení vůbec nedařilo. VAFC je mačkal i po přestávce, ve velké možnosti se objevil Rose, který v 52. minutě orazítkoval hlavou břevno. Naštěstí se však míč odrazil k nohám Josého Saeze a ten ho již uklidil za záda bezmocného brankáře Aliho Ahamadu. V tuhle chvíli byli domácí naprosto v klidu.

Dohánět dva góly a ještě navíc pouze s deseti muži, to byl pro Toulouse přímo nadlidský úkon. Nakonec tři body pečetil ve třetí minutě nastavení zkušený Pujol, jemuž na bližší tyč poslal přesný centr Bahebeck. Valenciennes se v tabulce dostalo na druhé místo, o gól více totiž po sobotě vsítil ještě Lyon.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele