28. kolo
08.03.2014 20:00 CET
3 : 2
(0:2)

Reportáž

Toulouse FC - Stade Reims 3:2

Konečně se fanoušci Toulouse dočkali. Jejich miláčci jim už sedm ligových kol nenabídli na Stadium Municipal tříbodový výsledek, až se jim nakonec podařilo skolit v hodně zajímavém střetnutí Remeš. Domácí se ani čtvrthodinu před koncem nevzdali, stáhli dvoubrankové manko a dvě minuty před koncem stvrdil obrat Wissam Ben Yedder.

První poločas TFC vyloženě nesedl, rozhodčí Desiage v něm nařizoval hned dva pokutové kopy ve prospěch soupeře. Zebina nejprve fauloval v šestnáctce De Prévilleho a kopal se první, který proměnil Krychowiak. Ve 35. minutě po nešetrném zákroku Sylly na Mandiho navýšil náskok z bílého puntíku De Préville.

Už už se zdálo, že by se Remeš po případném vítězství mohla posunout dokonce na skvělé páté místo v tabulce. Hosté ovšem naprosto selhali v kritickou chvíli v závěrečných minutách. Naději do žil domácím vlil v 76. minutě Aurier, který si v šestnáctce udělal čas a prostor, aby za záda gólmana Agassy usměrnil centr zleva od Chantomeho.

O čtyři minuty později bylo vyrovnáno. Tentokráte se Aurier dostal do role nahrávače, poslal zprava pas na nabíhajícího si Bena Basata, od jehož hlavy se balón přece jenom došoural za brankovou čáru. Remeš byla v tu chvíli pod nesmírným tlakem, její jindy slušná defenzivní činnost se rozpadala jako domeček z karet.

A v 88. minutě Toulouse zasadilo i třetí úder. Ben Yedder předvedl parádní sólo, obehrál i posledního strážce hostující svatyně Tacalfreda a střelou ke vzdálenější tyči překonal Agassu. Pro francouzsko-tuniského útočníka to byl již pátý gól za poslední čtyři zápasy, díky němuž se mužstvo Alaina Casanovy výrazně přiblížilo osmému Bordeaux.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele