9. kolo
05.10.2013 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Toulouse FC - OGC Nice 1:0

Wissam Ben Yedder byl jediným střelcem v souboji mezi Toulouse a Nice, díky němuž poslal svůj tým ještě blíže ke středu tabulky. TFC se tak po mizerném vstupu do sezóny snad konečně vzpamatoval, bylo to pro něj třetí vítězství za poslední čtyři zápasy. Hosté naopak venku prohráli podruhé v řadě.

Kouč Alain Casanova nechal svého ostrostřelce Ben Yeddera minulý týden v Paříži jen na lavičce. Loni tenhle Francouz nasázel hned patnáct branek, jenže letos se mu tolik nedaří, skóroval za uplynulých osm kol jen jednou. Nyní snad svému kouči ukázal, že by ho v základní sestavě neměl opomíjet.

Už po 42 sekundách hry prověřil svou střelou připravenost gólmana Ospiny, nakonec se gólově prosadil ve 34. minutě. Chantome vybojoval míč ve středu pole zpátky pro sebe, akce poté pokračovala pasem Sylly, jenž převzal Ben Yedder. Toho nedokázal zastavit ani obránce Kolodziejczak a míč se po chvilce třepotal v síti.

Nice bylo v útoku jinak dost bezradné. Skórovat mohlo v prvním poločase zásluhou Pieda, jehož si vyhlédl centr od Cvitaniche, nicméně sám, nikým neobtěžován a v dobré pozici, z voleje pouze přestřelil. Druhý poločas přinesl jen defenzivní fotbal okořeněný o taktickou bitvu mezi oběma týmy.

Hostující trenér Claude Puel nedokázal oživit hru svého týmu natolik, aby si na soupeře dokázal vyvinout nějaký permanentí tlak. Za zmínku tak jen stojí prudký nebezpečný centr zahraný Benrahmou, na který však Cvitanich ani Traoré nedosáhli. Za domácí mohl v 60. minutě navýšit náskok Sylla, vychytal ho ovšem Ospina.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
hradec

Toulouse FC 1:1 OGC Nice

Reagovat
Veselac

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele