19. kolo
21.12.2013 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - EA Guingamp 0:0

Ambiciózní Toulouse, ostatně už skoro jako každý rok, skončí po podzimní části jen ve středu tabulky. V utkání s Guingampem se diváci branky nedočkali, blíže vítězství ovšem byli hosté, kteří si vytvořili více gólových příležitostí. TFC může opět jednou poděkovat brankáři Alimu Ahamadovi, jenž v mnoha momentech zachránil týmu bod.

Jsou vánoce, takže domácí zpočátku jako by si v rytmu rolniček chtěli co nejvíce zazvonit na tyčky a břevna. K plánované besídce ale v 6. minutě chyběl Regattinovi kousek, totéž platí i o Braithwaitovi v minutě sedmnácté, oběma prostě tak trochu selhala koncovka. Ve 39. minutě se musel mít na pozoru Ali Ahamada proti pokusu Langila.

Vstup do druhé půle vyšel lépe Toulouse, už ve 46. minutě prověřil připravenost N'Dy Assembého nakonec špatně mířící Didot, v 51. minutě hostující gólman musel likvidovat dělovku Regattina a zároveň také následnou dorážku Bena Yeddera. Od té chvíle stále více přebíral otěže utkání Guingamp.

Tým Jocelyna Gourvenneca byl v útoku daleko kreativnější a na scénu vystupoval čím dál častěji Ali Ahamada. Nejlepší zásahy předvedl zaprvé proti Dos Santosově nebezpečnému centru, zadruhé v 60. minutě zastavil už v zárodku akci Aliouia a deset minut před koncem lapil i pokus Mandanneho.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Toulouse zklamali, ale zas když se podívám na sestavu, tak útok Toulouse je nic moc, takže výsledku 0:0 se moc nedivím....

Reagovat
smazaný uživatel

ufff

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele