34. kolo
20.04.2014 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Stade Reims - FC Sochaux 0:1

Hervé Renard znovu ukazuje, jak kvalitním je trenérem. Ještě nedávno to vypadalo, že jasnými kandidáty na sestup jsou Ajaccio a právě jím vedené Sochaux. Jenže po výhře nad Remeší chybí na záchranu pouhé dva body. Z posledních deseti zápasů ke všemu získalo už osmnáct bodů. Jestli bude série pokračovat i po příštím zápase s PSG, není jisté. Nicméně následující soupeři - Nice, Rennes, a především konkurent Évian jsou nepochybně dobře hratelní.

Ve 22. minutě měli domácí ohromné štěstí. Nicolas De Préville vytáhl Yohanna Pelého z branky, a poté přihrál Gaëtanu Charbonnierovi, který však odkrytou klec přestřelil! V minutě pětatřicáté mohli hosté svému gólmanovi znovu děkovat - nositel slavného fotbalového jména totiž vytáhl Krychowiakovu střelu na břevno, a nedlouho poté se blýskl i proti pokusu Odaïra Fortese z velké dálky.

Čtyři minuty před pauzou však udeřili hosté. Julien Faussurier vlétl zprava do velkého čtverce, Sébastien Corchia si naběhl mezi dva obránce, dostal přihrávku, a placírkou uklidil míč za Kossiho Agassu - 0:1. Ve druhém poločase si Sochaux těsný výsledek spíše bránilo, takže Remeš si vypracovala jen jednu výraznější šanci.

Přímý kop Atily Turana však dopadl jen na tyč, což znamená, že jeho tým nevyhrál už posedmé v řadě a propadl se na deváté místo. Říká se, že štěstí přeje připraveným. A to Sochaux, byť zatím stále osmnácté, evidentně bylo. Navíc dalo zbývajícím soupeřům jasný vzkaz, že v další honbě za potřebnými body hodlá nepříjemně kousat.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele