19. kolo
21.12.2013 20:00 CET
4 : 1
(0:0)

Reportáž

Stade Reims - AC Ajaccio 4:1

Na Korsice vánoce rozhodně veselé nebudou. Remeš nejenže Ajacciu nadělila čtyři branky, ale také ho poslala na samotné dno tabulky. Přitom po prvním poločase nic nenasvědčovalo tomu, že by v utkání mohlo padnout pět gólů. Hosté ovšem po přestávce inkasovali během čtrnácti minut třikrát a o vítězi bylo rozhodnuto.

Domácí ve středu neodehráli vůbec špatnou partii proti Lyonu, ačkoli nakonec z Coupe de la Ligue vypadli. A proti AJA si tak hodlali spravit za každou cenu chuť. Co se týče prvního dějství, za zmínku stojí pouze možnost Charbonniera ze 31. minuty, nicméně brankář Ochoa jeho střelu dokázal polapit.

Až změna stran přinesla zlepšení na fotbalové atraktivnosti. Ve 47. minutě Ayité rozehrával přímý kop, který s vypětím všech zlikvidoval Ochoa. Celkem slušně bránící hosté nakonec kapitulovali zhruba po hodině hry. Mandi sklepl míč na volného Charbonniera, jenž dělovkou z blízkosti nedal mexickému gólmanovi šanci.

O tři minuty později se Charbonnier prosadil znovu, zužitkoval totiž rohový kop Ayitého. V 70. minutě sice mohl narušit pohodu Remeše aktivně hrající Pierazzi, nicméně v koncovce nebyl úspěšný. Klíčový moment nastal jen o pár chvil později. Charbonnier přihrál na Atara, který se zbavil Bonnarta a nekompromisně zacílil.

Ne nadarmo má Ajaccio vůbec nejhorší útok v lize. Ani v tomto utkání ofenzíva nejevila výraznější zlepšení, přesná hlavička Eduarda po rohovém kopu Agassy byla jen slabou náplastí. Domácí naopak stvrdili tři body ještě jedním zásahem, o nějž se střelou z voleje postaral po Devauxově pobídce Ayité.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
noustres

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej výkon domácích, předvedli pár solidních koukatelných akcí + góly Charbonniera

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej výkon domácích, předvedli pár solidních koukatelných akcí + góly Charbonniera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele