6. kolo
21.09.2013 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SC Bastia - Olympique Marseille 0:0

Marseille i ASSE zřejmě šetřily v tomto kole síly na vzájemný duel, který se na Stade Vélodrome odehraje už v úterý.

V zápase v Bastii to byli domácí, kdo měl ke gólu blíže. Centr Miloše Krasiće ve vzduchu změnil směr a snesl se přímo na spojnici tyče a břevna. I další centr, tentokrát z kopačky Wahbiho Khazriho, byl nebezpečný, jelikož jím tuniský reprezentant přesně našel hlavu Sébastiena Squillaciho. Hosté pak mohli Stevu Mandandovi děkovat za vynikající zákrok.

Francouzská reprezentační dvojka čarovala i nadále. Nevyzrál na ní ani Khazri, ani z přímého kopu Claudiu Keserü. Za Olympique to zkoušel Mathieu Valbuena, ale jeho střela šla nad branku. Domácí brankář si tak výrazněji zašpinil rukavice pouze při šanci Lucase Mendese. Nicméně protože ani ta se neujala, remizovala Bastia s Marseille 0:0.

Pro korsický tým to znamená, že doma zůstává v této sezoně neporažen. Zato ze tří zápasů venku uhrál zatím jenom remízu s Guingampem. Ve středu však míří do Monaka, kde to na první pohled na body určitě nevypadá, ale na ten druhý by mohl mít jistou výhodu v tom, že Falcao a spol. budou mít v nohách nepochybně náročné utkání s PSG.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele