27. kolo
01.03.2014 20:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - Toulouse FC 0:2

Fotbalisté Toulouse dokázali využít více jak třetinu zápasu dlouhou početní výhodu a z půdy Nice si odvážejí teprve své druhé venkovní vítězství v této sezóně. Dá se říct, že domácím vše pokazila přímá červená karta pro Lloyda Paluna, po níž se trefili Ben Bassat s Ben Yedderem. OGC se po tomto neúspěchu propadl dokonce na 16. příčku.

Hosté byli v utkání poněkud aktivnějším celkem. Už ve 12. minutě Braithwaite vyslal do šestnáctky Bena Yeddera, jeho střelu ovšem dokázal vyrazit do zámezí Hanssen. O chvilku později se Ben Yedder dostal k dalšímu pokusu, tentokráte domácí gólman musel zasahovat s vypětím všech sil.

Deset minut před koncem první půle Toulouse ještě více navyšovalo tlak. Asi v největší tutovce se objevil opět Ben Yedder po pasu od Zebiny, avšak i v tomhle případě Hanssen udržel bezbrankový stav. Nice bylo směrem dopředu malátné, hostující brankář Boucher složitých situací řešit opravdu mnoho nemusel.

Vše se změnilo v momentě, kdy Palun atakoval ostře Syllu a v 54. minutě se musel předčasně poroučet pod sprchy. Od té chvíle měli hosté utkání plně pod kontrolou. Po hodině hry Didotův centr skončil na hlavičce Auriera, který poslal balón jen těsně nad břevno. V 66. minutě již padla úvodní branka utkání.

Syllu nejprve dokázal vychytat Hanssen, protože však Bodmer o chvilku později ztratil míč, mohl Trejo poslat přihrávku na volného Bena Bassata, který z blízkosti pohodlně zacílil. V závěru utkání se trefil ještě Ben Yedder, jehož vyslal do úniku Aurier, a přesnou střelou mezi nohy propálil Hanssena.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele