31. kolo
29.03.2014 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - Valenciennes FC 0:0

Oběma týmům bezbrankový výsledek radost neudělal. Zatímco domácí, kteří byli po celou dobu lepší, se chtěli bezpečně vzdálit sestupovému pásmu, hosté se hodlali dotáhnout na sedmnáctou příčku. Ani jeden z nich si svůj cíl nesplnil. A Montpellier si proti Valenciennes připsal na své konto již sedmnáctou remízu sezóny.

Pokud-li bychom se měli podívat na absence obou celků, není konečný stav tohoto utkání až tolik překvapivý. HSC nemohl počítat s Danielem Congrém a Jorisem Marveauxem, zatímco VAFC chyběl pro zranění klíčový hráč Majeed Waris, především díky němuž má mužstvo kouče Ariëla Jacobse pořád šanci udržet Ligue 1.

Montpellier se alespoň mohl spolehnout na Cabellu, hrajícího v životní formě, který v 9. minutě poprvé otestoval pozornost Novaese. O pár minut později si zase Niang vylámal zuby na hostujícím gólmanovi. La Paillade i nadále pokračovali v obléhání soupeřovy šestnáctky, ten se směrem dopředu dostal sporadicky.

Ve 23. minutě Cabella našel svým centrem hlavičku Deplagneho, kterého reflexivním zákrokem vychytal Novaes. Těsně před pauzou se na něj řítil nezastavitelný Niang, ale ani on, ani dorážející Cabella požadovaný cíl nenašli. Co se týče druhého dějství, v něm již domácí tolik nedominovali.

Změna přišla až v okamžiku, kdy na hřiště přišel Camara. Jen o kousek neuspěl v možnosti, kterou mu připravil Cabella, a v 83. minutě ho vychytal Novaes. Hosté si vytvořili největší příležitost po půlhodině hry. Zkušený Pujol si vyskočil na pas Masuaka, k jeho smůle ovšem balón zamířil pouze do břevna.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele