5. kolo
14.09.2013 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - Stade Reims 0:0

Remeš byla v Montpellieru lepším týmem, ale zejména díky výkonu gólmana Geoffreye Jourdrena, který doléčil zranění kolene a objevil se v bráně letos poprvé, vyválčila pouze bod za bezbrankovou remízu.

Poprvé se Jourdren předvedl už po deseti minutách, kdy vychytal Odaïra Fortese, v další remešské šanci však zasahoval nemusel. Jejím architekta byl Gaëtan Charbonnier, mladý forvard, který pod křídla kouče Huberta Fourniera zamířil toto léto právě z Montpellieru; právě jeho přihrávka našla útočného kolegu Courteta, jehož efektní akrobatické zakončení jen těsně minulo bránu.

Domácí tým dlouho tahal za kratší konec, a hostující gólman Kossi Agassa si tak musel počkat na závěrečných deset minut první půle - za Camarovou patičkou, mířící těsně vedle, se sice jen ohlédl, proti Tiéného dělovce se však už musel vytasit s brilantním zákrokem. Po změně stran bylo nicméně vše opět při starém - hosté tlačili, a Les Pailladins, dosud nejpropustnější tým soutěže, spoléhal na Jourdrenovu magii mezi tyčemi. Vychytat Cortetovu tvrdou hlavičku skutečně nebylo nic jednoduchého.

Ve snaze oživit hru svého týmu vyslal domácí lodivod Jean Fernandez na hřiště svého jmenovce, peruánského křídelníka Jeana Dezu, který si tak odbyl svoji premiéru v Ligue 1; úspěch to však nepřineslo. Remeš byla zkrátka příliš rozjetá, a jen nepřesná muška jejích střelců ji okradla o vítězství - jako tomu bylo v případě poslední velké šance zápasu, v níž hostující Nicolas De Préville načechrával míč pod břevno, ale o pár centimetrů minul.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele