29. kolo
16.03.2014 14:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Montpellier HSC - Girondins Bordeaux 1:1

Naše předpoklady se vyplnily - Montpellier znovu remizoval, celkově už pošestnácté v této sezoně. V tomhle zápase první francouzské ligy se o góly postarali dva Brazilci. Na každé straně hřiště padl jeden. Přitom k dělbě bodů mezi těmito dvěma kluby došlo naposledy v říjnu 2011. Od té dobu spolu svedly pět duelů, ve kterých jsme pokaždé poznali vítěze. Aktuální remíza však prakticky vůbec nic neřeší - Montpellier musí ještě zabrat, aby se v soutěži udržel, zato Bordeaux se opět o kousek vzdálily evropské poháry.

Jak se tedy Montpellier a Bordeaux k tomuto výsledku dopracovali? Už ve 24. minutě zůstal ve vápně po rohu Grégoryho Sertiće nepokrytý stoper Henrique a hlavou překonal brankáře Geoffreyho Jourdrena - 0:1. I druhý gól padl po standardní situaci. Siaka Tiéné rozehrál přímý kop, obránce Hilton se zbavil svého strážce a jeho hlavička zapadla k bližší tyči Olimpovy brány - 1:1.

Ještě před pauzou se mohli znovu radovat Les Girondins. Po narážečce s Jussiêm se do pokutového území dostal Nicolas Maurice-Belay, jehož střela byla ovšem zblokována a dorážka Diega Rolána neměla potřebnou razanci, takže ji Tiéné bez větší námahy vykopl z brankové čáry. Těsně po změně stran využil zaváhání jednoho z hostujících hráčů Anthony Mounier a vyzval ke skórování Rémyho Cabellu, který však v dobré pozici netrefil branku. A tak se oba soupeři musí soustředit na další mače.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele