12. kolo
03.11.2013 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Montpellier HSC - FC Nantes 1:1

FC Nantes mělo na Stade de la Mosson vítězství na dosah, ale domácí zabojovali a nakonec z toho byla remíza.

Když Issa Cissokho ve 22. minutě viděl, že jeho střela byla zblokovaná, patrně už nevěřil, že se z této akci podaří vsítit branku. Míč se ovšem odrazil ke kanonýru Djordjevićovi, jenž se také pokoušel zkusit štěstí tvrdou ranou. Tento úmysl si však na poslední chvíli rozmyslel a balon mazácky dloubl, s čímž tedy Geoffrey Jourdren vůbec nepočítal - 0:1.

Pro srbského forvarda to byla už sedmá branka v sezoně a mnozí jsou přesvědčení o tom, že vylepší své konto z minulé sezony, kde v dresu Nantes ve druhé lize nastřílel rovných dvacet branek. Ve dvanáctém kole se však trefili i Cvitanich a Oliveira, se kterými se tedy dělí o třetí místo tabulky střelců.

Jak se blížila poločasová pauza, začali se hosté čím dál více soustředit na defenzivu, protože vítězství venku by pro ně bylo v současné situaci velmi cenné. Rémy Cabella chtěl ovšem dokázat, že se na něho mohou spoluhráči nadále spolehnout. Jeho lob v nastavení však mířil nad břevno branky Rémyho Rioua.

Hned z kraje druhé půle se do toho domácí znovu pěkně opřeli. Abdelhamid El-Kaoutari napálil svůj projektil pouze do tyče a gólová hlavička Victora-Huga Montaňa po centru Cabelly nemohla platit kvůli ofsajdu. Po chybě Lucase Deauxe to ještě zkoušel Souleymane Camara, ale jeho snaha šla vedle. Pak běžela poslední minuta řádné hrací doby, kdy Anthony Mounier odvedl vynikající práci na pravém křídle, následně přihrál Teddymu Mezagueovi, jenž si všiml chytře postaveného Djamela Bakara, který pod nohama obránce Vizcarronda dostal balon do sítě - 1:1.

Pro Montpellier to byla sedmá remíza, díky čemuž v této statistice vévodí všem týmům v Ligue 1. Ovšem kvůli pouhopouhým dvěma výhrám je z toho prozatímní umístění těsně nad sestupovými vodami. Velmi důležité proto bude zvládnout příští zápas proti v současné době sestupujícímu Valenciennes. Nantes zůstává čtvrté za triem Lille, Monaco a PSG.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele