8. kolo
28.09.2013 20:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

FC Sochaux - Valenciennes FC 2:0

Souboj posledních dvou týmů tabulky mohl dopadnout jakkoliv. Nakonec se po dobrém výkonu radovali domácí.

Po prohře 1:5 na stadionu Guingampu rezignoval trenér Eric Hély a prozatímně jej vystřídal bývalý hráč Sochaux, Senegalec Omar Daf. Nic nenasvědčovalo tomu, že by se zrovna pod tímto neprověřeným koučem mělo mužstvo zvednout, ale na druhou stranu si pro svůj debut na lavičce nemohl vybrat vhodnější utkání.

Prakticky za dvacet minut bylo po zápase. Už v minutě dvanácté přihrával Roy Contout na obsazeného Cédrika Bakamba, který si přesto dokázal poradit a placírkou poslal domácí do vedení - 1:0. Dále to zkoušel z dálky Rafaël Dias a jeho střelu vyrazil gólman Penneteau na roh. Ten rozehrál stejný hráč přímo na hlavu brazilského obránce Carlãa a ten si po osmnácti minutách znovu věděl rady - 2:0.

Hosté z Valenciennes si rozhodně nepřáli prohrát posedmé z osmi zápasů, ale jediným hráčem, který se s tím opravdu pokusil něco udělat, byl po hodině hry Mathieu Dossevi, jenž z dálky napálil břevno. Po vzájemném duelu si tedy oba soupeři v tabulce vyměnili pozice, které však nadále zůstávají nezáviděníhodné. Uvidíme, jak si povedou v příštím kole.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

nuda 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele