23. kolo
01.02.2014 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Sochaux - FC Nantes 1:0

Sochaux se po delší době dočkalo výhry, zatímco Nantes nadále padá tabulkou.

Les Canaris přitom mohli mít důvod k radosti jako první. To když Issa Cissokho nacentroval na hlavu Alejandra Bedoyy, jenž v posledních zápasech svými výkony převyšuje ještě nedávno spolehlivého střelce Filipa Djordjeviće. Amerického reprezentanta však tentokrát vychytal Pierrick Cros, který stále zaskakuje za zraněnou jedničku Simona Pouplina.

Následně po centru Vincenta Bessata nasměroval svůj pokus do branky Ismaël Bangoura, nicméně ve správný čas jej stihl zblokovat stoper Carlao. Těsně před koncem první půle zahrávali domácí přímý kop. Sébastien Roudet na první pohled přetáhl, avšak ne ten druhý se ukázalo, že jeho centr měl ideální parametry pro to, aby jej hlavou poslal za Rémyho Rioua zambijský fotbalista a vítěz afrického Poháru národů Stoppila Sunzu, který tak vstřelil svůj premiérový gól v Ligue 1.

Pak se opět ukázal Bedoya, ale branka z toho znovu nebyla. Následně to dvakrát zkoušel střídající Serge Gakpé, ale Cros se pokaždé vyznamenal. A protože největší šanci domácího celku ve druhém poločase zazdil z Marseille hostující Jordan Ayew, mohlo se Sochaux radovat z nejtěsnější možné výhry. A Nantes? To se musí honem zlepšit. Jinak by v týdnu v rámci semifinále Ligového poháru proti PSG mohlo dostat další nášup.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele